1111

Nyheder

Træn corat-katten til at svømme og mestre disse metoder er nok!

Kolat-katten, også kendt som sølvkatten, er hjemmehørende på kourat-plateauet i det nordvestlige Thailand.Det er en sjælden kat.Nogle mennesker spekulerer på, om Kolat-katten kan svømme?Hvordan træner man corat til at svømme?I dag vil Xiaobian lære dig svømmetræningsmetoden for corat cat.

c18b43feba3e7f
1. Legetøjsinduktion
Katten kan lide at svømme i vandet.Når katten tager et skridt, kan katten langsomt tilpasse sig kattens skød.
Forældre kan holde legetøjet i hænderne og drille corat-katten.Når de ser, at corat-katten er i en tilstand af begejstring, kan de smide legetøjet i vandet og opmuntre corat-katten til at holde det.
Når Kolat-katten kan svømme glad med legetøjet på tæt hold, vil de fleste af de legende Kolat-katte svømme glade med legetøjet.Hvis Kolat-katten er vant til at svømme i vandet, kan den tage Kolat-katten til at svømme i det dybe vand.

3d5e6eb5a1c90b
2. Tilkald
Hvis corat-katten er virkelig frygtsom og ikke kan svømme ud af det lave vand ved at inducere den med legetøj, så kan den kun gøre et unikt trick!Forældre selv kan svømme ud og kalde corat-katten "kom her" i vandet.Når der ikke er noget andet valg, vil corat-katten, der ikke er villig til at forlade sin ejer, endelig hoppe i vandet hensynsløst.
Corat-katten kan blive kvalt, når den svømmer for første gang.Forældre bør altid være opmærksomme på corat-kattens trend, når de svømmer med corat-katten for at forhindre, at corat-katten bliver kvalt.
Ovenstående er måden at træne corat-katte til at svømme.Har du lært det?

Besøgwww.petnessgo.comat vide flere detaljer.


Indlægstid: 14. maj 2022